Mire vigyázzon használtautó vásárlásnál?

10 leggyakoribb buktató, amire érdemes odafigyelnie!

  1. Vásárlás előtt átvizsgálás Soha ne döntsön úgy, hogy az autót csak kívülről látta. Érdemes vásárlás előtt szerelőhöz vagy szakszervizbe vinni teljes átvizsgálásra.
  2. Próbaút Mindig próbálja ki az autót, mielőtt megveszi. Figyeljen minden zajra, és részletre, hogy az esetleges működésbeli problémák felszínre jöjjenek.
  3. Rejtett és előre jelzett hibák Ha az előzetes átvizsgálás során kiderültek a mindaddig rejtett hibák, vagy a kereskedő már előre tájékoztatott a gépkocsi korábbi hibáiról, akkor ezeket feltétlenül írják bele a szerződésbe.
  4. Szervizkönyv Kérdezzen rá, hogy a gépkocsinak van-e szervizkönyve, amiből a múltban felmerült problémák és az elvégzett karbantartások azonnal kiderülhetnek.
  5. Érvényes műszaki vizsga Mielőtt megvásárolná a kiszemelt autót, okvetlenül ellenőrizze, meddig érvényes az autó műszaki vizsgája.
  6. Adásvételi szerződés Fontos lépés az adásvételi szerződés megkötése (írásban!), hiszen a szerződéssel tulajdonjog átruházás történik.
  7. Hivatalos iratok átadása Az átadás-átvétellel köteles megkapni a forgalmi engedélyt, a törzskönyvet, a járműkísérő lapot, az esetleges eredetiség vizsgálat határozatát és az összes kulcsot. Kérdezzen rá, ha valamelyik hiányozna.
  8. Kötelező biztosítás Ne felejtsen el, gondoskodni a kötelező biztosítás megkötéséről.
  9. Hitel és egyéb tartozások kizárása Ügyeljen arra, hogy a megvásárolt autó tehermentes legyen.
  10. Reklámok és az igazság Mindig kérdezzen rá minden felmerülő költségre, és az árakat hasonlítsa össze a reklámújságban olvasottakkal!

Partnereinktől

Sokat keresgéltem mire találtam egy MAGYARORSZÁGI, LEINFORMÁLHATÓ VEZETETT SZERVIZKÖNYVES autót a sok külföldről behozott társai közt. Bár nem ez volt a legolcsóbb az interneten, mégsem bántam meg mert tudom, hogy mit kaptam a pénzemért.

Németh Balázs
Peugeot vásárló, Pécs

Elég sok hitel volt a kocsimon, de a Divital egyik munkatársa Budapesten kifizette a hitelt, elhozta a törzskönyvet a bankból és a vételárból megmaradt összeget is megkaptam. A korrekt és gyors ügyintézéssel nagyon nagy terhet vettek le a vállamról.

Bari Tamás
Pécs

Köszönöm a gyors ügyintézést és átutalást. Nagyon hamar jóváírásra került számlánkon a vételár. Igazán megelégedésemre szolgált a korrekt együttműködésük. További sikeres üzleteket kívánok!

Papp Judit

Mint a villám: megnézték, megegyeztünk, kifizették és még az okmányirodát is elintézték. Ja, a biztosításomat is lemondták.

Varga Sándor

Bemutatkozás

Az ezredfordulón - miután biztosnak látszott, hogy elmarad a beígért világ vége - kevés pénzzel, néhány autóval és nagy lelkesedéssel megalapítottuk a DIVITAL Kft-t. Aztán egyik autót követte a másik, a vevők és eladók is sokasodtak, egyre nagyobb kapcsolattal és tapasztalattal „szekerünk szépen szaladt”. Majd 2008-ban kaptunk hideget- és néha meleget, jöttek a pofonok válság formájában, de megpróbáltuk kiállni a próbát és túlélni a nehéz időket, ahogy azt mások is tették több-kevesebb sikerrel. Szerencsére a piacon tudtunk maradni optimistán, megedződve.

Köszönet mindazon ügyfeleknek és visszatérő partnereknek, akik bíztak bennünk és minket választottak. Reméljük, precíz munkánk és vásárlóink elégedettsége segít abban, hogy hamarosan önt is ügyfeleink között üdvözölhessük.

A DIVITAL Kft. csapata nevében:
Divják Antal - cégvezető

Kapcsolat

Iroda
7632 Pécs, Árnyas út, a Honvéd Kórház mellett
Telefon: 0672 413 859
E-mail:
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17, szombat: 9-13

Használt autó eladás
Mobil: 0620 932 4693
Mobil: 0620 568 1434

Autó felvásárlás
Mobil: 0620 932 4693

Hitelügyintézés
Mobil: 0620 568 1434

Térkép

Megjelenítés Google Térképen

Térkép