GYIK

Az autó vásárlásról

 • Van lehetőség hitelre autót vásárolni? Igen, vásárolhat hitelre vagy készpénzre, a vételár minden esetben azonos.
 • Van lehetőség ÁFA visszaigénylésre? Bizonyos autónknál igen, sőt lehet ez személygépkocsi is. Erről kérdezze kollégánkat!
 • Jár garancia a megvásárolt autóra? Igen, garanciát vállalunk autóinkra  (természetesen ennek feltételei akár gépkocsinként eltérő lehet) Bővebb információért kérdezze kollégánkat!
 • Lehet-e fizetni átutalással? Igen, fizethet készpénzzel vagy akár banki átutalással is.
 • Kb. mennyi időt vesz igénybe az ügyintézés? Az ügyintézés gyors, akár fél óra alatt is tudunk szerződést kötni, és átadni a kiválasztott gépkocsit. Felhívjuk figyelmét azonban, amennyiben az okmányirodai ügyintézést is el kell végeznünk, ez hosszabb időt vesz igénybe, de akár napon belül ez is megoldható.
 • Ki lehet-e próbálni a kiválasztott autót? Igen, a megvásárolni kívánt gépkocsit átvizsgáltathatja autószerelőjével, és ki is próbálhatja.
 • Beszámítják régi autómat a vételárba? Igen, a vételárba beszámítjuk régi autóját, még akkor is, ha hiteltartozás van rajta.
 • Vállalják az okmányirodai ügyintézését is? Igen, minden okmányirodai ügyintézést elintézünk Ön helyett.
 • Van lehetőség eredetiség vizsgálatra? Igen, az eredetiség vizsgálatot is elintézzük.
 • Van lehetőség vonóhorog felszerelésére? Igen, a vonóhorog felszerelése nem okoz problémát. Kérjen kedvezményes ajánlatot kollégánktól!
 • Van mód műszaki vizsgáztatásra? Igen, a megvásárolni kívánt autót kérheti friss műszakival, ezzel sem kell foglalkoznia, elvégezzük Ön helyett az ügyintézést.

Partnereinktől

Sokat keresgéltem mire találtam egy MAGYARORSZÁGI, LEINFORMÁLHATÓ VEZETETT SZERVIZKÖNYVES autót a sok külföldről behozott társai közt. Bár nem ez volt a legolcsóbb az interneten, mégsem bántam meg mert tudom, hogy mit kaptam a pénzemért.

Németh Balázs
Peugeot vásárló, Pécs

Elég sok hitel volt a kocsimon, de a Divital egyik munkatársa Budapesten kifizette a hitelt, elhozta a törzskönyvet a bankból és a vételárból megmaradt összeget is megkaptam. A korrekt és gyors ügyintézéssel nagyon nagy terhet vettek le a vállamról.

Bari Tamás
Pécs

Köszönöm a gyors ügyintézést és átutalást. Nagyon hamar jóváírásra került számlánkon a vételár. Igazán megelégedésemre szolgált a korrekt együttműködésük. További sikeres üzleteket kívánok!

Papp Judit

Mint a villám: megnézték, megegyeztünk, kifizették és még az okmányirodát is elintézték. Ja, a biztosításomat is lemondták.

Varga Sándor

Bemutatkozás

Az ezredfordulón - miután biztosnak látszott, hogy elmarad a beígért világ vége - kevés pénzzel, néhány autóval és nagy lelkesedéssel megalapítottuk a DIVITAL Kft-t. Aztán egyik autót követte a másik, a vevők és eladók is sokasodtak, egyre nagyobb kapcsolattal és tapasztalattal „szekerünk szépen szaladt”. Majd 2008-ban kaptunk hideget- és néha meleget, jöttek a pofonok válság formájában, de megpróbáltuk kiállni a próbát és túlélni a nehéz időket, ahogy azt mások is tették több-kevesebb sikerrel. Szerencsére a piacon tudtunk maradni optimistán, megedződve.

Köszönet mindazon ügyfeleknek és visszatérő partnereknek, akik bíztak bennünk és minket választottak. Reméljük, precíz munkánk és vásárlóink elégedettsége segít abban, hogy hamarosan önt is ügyfeleink között üdvözölhessük.

A DIVITAL Kft. csapata nevében:
Divják Antal - cégvezető

Kapcsolat

Iroda
7632 Pécs, Árnyas út, a Honvéd Kórház mellett
Telefon: 0672 413 859
E-mail:
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17, szombat: 9-13

Használt autó eladás
Mobil: 0620 932 4693
Mobil: 0620 568 1434

Autó felvásárlás
Mobil: 0620 932 4693

Hitelügyintézés
Mobil: 0620 568 1434

Térkép

Megjelenítés Google Térképen

Térkép