Mire ügyeljen autója eladásánál?

10 dolog, amit érdemes átgondolnia!

  1. Adásvételi szerződés Fontos lépés az adásvételi szerződés megkötése (írásban!), hiszen a szerződéssel tulajdonjog átruházás történik. Ez azért lényeges, mert a régi tulajdonos ekkor mentesül az autóval kapcsolatos további fenntartási és üzemeltetési költségek alól.
  2. Előre jelzett hibák Ha a gépkocsinak valamilyen hibája van, akkor ezeket feltétlenül írják bele a szerződésbe. Ön is jobban jár, ha nem utólag derülnek ki a rejtett hibák.
  3. Vételár kifizetése Kérdezzen rá, hogy a gépkocsi vételárát mikor és milyen módon, készpénzben vagy átutalással fizetik ki.
  4. Hitelszerződés lezárása Ügyeljen arra, hogy az eladott autója után még véletlenül se kelljen a jövőben hiteltörlesztést fizetnie. A hitelszerződés lezárása ne maradjon el! Igényelje a tartozás kereskedő általi kifizetését és a lezárási dokumentumok átvételét.
  5. Biztosítás lemondása Ne felejtsen el, gondoskodni a kötelező biztosítás lemondásáról! Kérdezzen rá, hogy a kereskedésben elvégzik-e Ön helyett az ügyintézést.
  6. Hivatalos iratok átadása Az átadás-átvétellel köteles a forgalmi engedélyt, a törzskönyvet, a járműkísérő lapot, az esetleges eredetiség vizsgálat határozatát és az összes kulcsot, valamint a szervízkönyvet - amennyiben van - átadni.
  7. Eredetiség vizsgálat Okvetlenül kérdezzen rá, ki fizeti a költségeket!
  8. Állapotfelmérés Érdemes állapotfelmérést kérnie az autófelvásárlás előtt. Így mindenki jobban jár.
  9. Reklámok és az igazság Mindig kérdezzen rá minden felmerülő költségre, és az árakat hasonlítsa össze a reklámújságban olvasottakkal!
  10. Hogyan jut haza? Mielőtt otthagyná autóját az autókereskedésben, gondolja át, hogyan jut haza!

Partnereinktől

Sokat keresgéltem mire találtam egy MAGYARORSZÁGI, LEINFORMÁLHATÓ VEZETETT SZERVIZKÖNYVES autót a sok külföldről behozott társai közt. Bár nem ez volt a legolcsóbb az interneten, mégsem bántam meg mert tudom, hogy mit kaptam a pénzemért.

Németh Balázs
Peugeot vásárló, Pécs

Elég sok hitel volt a kocsimon, de a Divital egyik munkatársa Budapesten kifizette a hitelt, elhozta a törzskönyvet a bankból és a vételárból megmaradt összeget is megkaptam. A korrekt és gyors ügyintézéssel nagyon nagy terhet vettek le a vállamról.

Bari Tamás
Pécs

Köszönöm a gyors ügyintézést és átutalást. Nagyon hamar jóváírásra került számlánkon a vételár. Igazán megelégedésemre szolgált a korrekt együttműködésük. További sikeres üzleteket kívánok!

Papp Judit

Mint a villám: megnézték, megegyeztünk, kifizették és még az okmányirodát is elintézték. Ja, a biztosításomat is lemondták.

Varga Sándor

Bemutatkozás

Az ezredfordulón - miután biztosnak látszott, hogy elmarad a beígért világ vége - kevés pénzzel, néhány autóval és nagy lelkesedéssel megalapítottuk a DIVITAL Kft-t. Aztán egyik autót követte a másik, a vevők és eladók is sokasodtak, egyre nagyobb kapcsolattal és tapasztalattal „szekerünk szépen szaladt”. Majd 2008-ban kaptunk hideget- és néha meleget, jöttek a pofonok válság formájában, de megpróbáltuk kiállni a próbát és túlélni a nehéz időket, ahogy azt mások is tették több-kevesebb sikerrel. Szerencsére a piacon tudtunk maradni optimistán, megedződve.

Köszönet mindazon ügyfeleknek és visszatérő partnereknek, akik bíztak bennünk és minket választottak. Reméljük, precíz munkánk és vásárlóink elégedettsége segít abban, hogy hamarosan önt is ügyfeleink között üdvözölhessük.

A DIVITAL Kft. csapata nevében:
Divják Antal - cégvezető

Kapcsolat

Iroda
7632 Pécs, Árnyas út, a Honvéd Kórház mellett
Telefon: 0672 413 859
E-mail:
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17, szombat: 9-13

Használt autó eladás
Mobil: 0620 932 4693
Mobil: 0620 568 1434

Autó felvásárlás
Mobil: 0620 932 4693

Hitelügyintézés
Mobil: 0620 568 1434

Térkép

Megjelenítés Google Térképen

Térkép