GYIK

Az autó eladásról

  • Tényleg készpénzben történik a kifizetés? Igen, azonnal készpénzben fizetünk, de kérheti a kifizetést átutalással is.
  • Mikor kapok adásvételi szerződést? Az adásvételi szerződést azonnal kézbe adjuk, így a tulajdon átruházás itt helyben megtörténik.
  • Van Önöknél díjmentes állapotfelmérés? Igen, az autófelvásárlás előtt történő állapotfelmérés ingyenes.
  • Kb. mennyi időt vesz igénybe az ügyintézés? Az ügyintézés általában csupán kb. fél óra (hitellel terhelt gépkocsi esetén ez természetesen több).
  • Honnan tudom meg, hogy mennyit ér az autóm? Csak átvizsgálás alapján tudunk árajánlatot adni, ami hozzávetőlegesen 10 percet vesz igénybe.
  • Ki fizeti az átírással kapcsolatos díjakat? Az eladás után minden átírási, üzemeltetési költség minket terhel.
  • Ki fizeti az eredetiség vizsgálat díját? Mi fizetjük Ön helyett az eredetiség vizsgálatot.
  • Van lehetőség hitellel terhelt autó felvásárlására is? Igen, hitellel terhelt gépkocsikat is veszünk, és elintézzük hitelszerződésének lezárását, tartozás kifizetését és a lezárási dokumentumok illetve törzskönyv átvételét.
  • Hogyan jutok haza, ha eladom az autómat? Kérheti díjmentes haza-fuvar szolgáltatásunkat gépkocsija eladása után (25 km-es körzetben ingyenes).
  • Vállalnak bizományosi értékesítést is? Igen, bizományosi értékesítést is vállalunk akár AUTÓFELVÁSÁRLÁSI GARANCIÁVAL is! Lehetőség van egy felvásárlási garanciát kikötni, amelynél cégünk vállalja, hogy amennyiben 1 hónapon belül nem tudjuk eladni az autót bizományos értékesítés keretében, akkor egy előre megegyezett áron megvásároljuk.

Partnereinktől

Sokat keresgéltem mire találtam egy MAGYARORSZÁGI, LEINFORMÁLHATÓ VEZETETT SZERVIZKÖNYVES autót a sok külföldről behozott társai közt. Bár nem ez volt a legolcsóbb az interneten, mégsem bántam meg mert tudom, hogy mit kaptam a pénzemért.

Németh Balázs
Peugeot vásárló, Pécs

Elég sok hitel volt a kocsimon, de a Divital egyik munkatársa Budapesten kifizette a hitelt, elhozta a törzskönyvet a bankból és a vételárból megmaradt összeget is megkaptam. A korrekt és gyors ügyintézéssel nagyon nagy terhet vettek le a vállamról.

Bari Tamás
Pécs

Köszönöm a gyors ügyintézést és átutalást. Nagyon hamar jóváírásra került számlánkon a vételár. Igazán megelégedésemre szolgált a korrekt együttműködésük. További sikeres üzleteket kívánok!

Papp Judit

Mint a villám: megnézték, megegyeztünk, kifizették és még az okmányirodát is elintézték. Ja, a biztosításomat is lemondták.

Varga Sándor

Bemutatkozás

Az ezredfordulón - miután biztosnak látszott, hogy elmarad a beígért világ vége - kevés pénzzel, néhány autóval és nagy lelkesedéssel megalapítottuk a DIVITAL Kft-t. Aztán egyik autót követte a másik, a vevők és eladók is sokasodtak, egyre nagyobb kapcsolattal és tapasztalattal „szekerünk szépen szaladt”. Majd 2008-ban kaptunk hideget- és néha meleget, jöttek a pofonok válság formájában, de megpróbáltuk kiállni a próbát és túlélni a nehéz időket, ahogy azt mások is tették több-kevesebb sikerrel. Szerencsére a piacon tudtunk maradni optimistán, megedződve.

Köszönet mindazon ügyfeleknek és visszatérő partnereknek, akik bíztak bennünk és minket választottak. Reméljük, precíz munkánk és vásárlóink elégedettsége segít abban, hogy hamarosan önt is ügyfeleink között üdvözölhessük.

A DIVITAL Kft. csapata nevében:
Divják Antal - cégvezető

Kapcsolat

Iroda
7632 Pécs, Árnyas út, a Honvéd Kórház mellett
Telefon: 0672 413 859
E-mail:
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig: 9-17, szombat: 9-13

Használt autó eladás
Mobil: 0620 932 4693
Mobil: 0620 568 1434

Autó felvásárlás
Mobil: 0620 932 4693

Hitelügyintézés
Mobil: 0620 568 1434

Térkép

Megjelenítés Google Térképen

Térkép